Monikielinen Raamattu. Noin
(suomeksi)

Tämä sivusto (http://sacrascriptura.eu/old2/) on omistettu lukea Raamattua ja kuunnella häntä eri kielillä rivi riviltä.

Ohje

Painamalla kirkas painikkeet lyhenteitä ("cze", "eng", "fin", "fre", "ger", "gre", "ita", "lat", "lav", "lit", "pol", "por", "rus", "spa", "swe", "ukr"), voit valita kielen, jota käytetään sivuston muistiinpanoja.
Painamalla vaaleansininen painike "Valinta kirja", "Valinta luku", "Valinta kielet", "Kytkeminen pois, päälle kielet", "Muut asetukset", avaat vastaava valinta valikosta.
Sarakkeessa "Valinta kielet", voit valita kielen näytön tekstin Raamatun pääikkunassa (enintään 6 kieltä). Valittu kieli painamalla sinistä painiketta, jossa on kielen nimi.
Sarakkeessa "Kytkeminen pois, päälle kielet", painamalla laatikot sarakkeissa "Ääni", "Teksti" taulukon, voit sammuttaa ja käynnistä sopivan kielen äänen tai tekstin.
Laittamalla rasti ruutuun tarkoittaa sitä, että äänimerkki tai teksti on kytketty päälle.
Tarkistamaton laatikko tarkoittaa sitä, että äänimerkki tai teksti on sammutettu.
Sarakkeessa "Muut asetukset", voit valita äänenvoimakkuuden (1 - hiljaisin, 4 - suurin äänenvoimakkuus), keskeyttää rivien välistä ja fontin kokoa, tekstin Raamatun näkyy pääikkunassa.
Tässä sarakkeessa painamalla vaaleansininen painiketta "Lataa audio", voit ladata valitun kappaleen äänen joillakin kielillä (vain niillä kielillä, joilla ääni on kytketty päälle).
Painamalla kirkas painike "<", voit piilottaa valinnan ruutujen enemmän tilaa jäisi pääikkunan. Palauta valinta ruudut, voit painaa kirkas painike ">".
Pääikkunassa valitun linjan Kirjoituksen näkyy tummemman punainen väri.
Painamalla Raamattu linja, jota ei ole valittu, valitse se.
Painamalla Raamattu rivi joka on valittuna, et alkaa pelata sitä (vain, jos kieli ääni on päällä).
Sivusto käyttää evästeitä, jotka tallentuvat 15 päivää.
Verkkosivu kirjailija Rimantas Pikšrys
Raamatunlauseen ja ääntä otettu näiltä sivuilta:
https://www.wordproject.org/
http://www.bible.is/
http://www.helding.net/greeklatinaudio/
http://biblija.lt/
http://jesusfellowship.uk/bible/
Vanha versio sivustosta:
http://sacrascriptura.eu/old1/