Flerspråkig Bibeln. Om
(på svenska)

Denna sida (http://sacrascriptura.eu/old2/) är tillägnad att läsa skrifterna och lyssna till honom i olika språk rad för rad.

Hjälp

Genom att trycka på ljusa knappar med förkortningar ("cze", "eng", "fin", "fre", "ger", "gre", "ita", "lat", "lav", "lit", "pol", "por", "rus", "spa", "swe", "ukr"), kan du välja det språk som används för webbplats anteckningar.
Genom att trycka på ljusblå knappen "Val av bok", "Val av kapitel", "Val av språk", "Stänga av, slå på språk", "Andra inställningar", öppnar du motsvarande val från menyn.
Under "Val av språk" kan du välja språk för displaytexten av Skriften i huvudfönstret (inte mer än 6 språk). Det språk som valts genom att trycka på den blå knappen med namnet på språket.
Under "Stänga av, slå på språk", trycka på rutorna i kolumnerna "Ljud", "Text" i tabellen, kan du stänga av och slå på rätt språk ljud eller text.
En markerad ruta innebär att ljudet eller texten är på.
En oskyddad låda innebär att ljudet eller text är avstängd.
Under "Andra inställningar" kan du välja volymen (1 - lägsta volym, 4 - den största volymen), pausar mellan raderna och teckenstorlek, är texten i Skriften visas i huvudfönstret .
I den här kolumnen genom att trycka på ljusblå knappen "Nedladdning audio", kan du hämta det valda kapitlet ljud i vissa språk (endast i de språk som ljudet är påslagen).
Genom att trycka på ljusknappen "<", kan du dölja urvalsrutor som mer utrymme skulle förbli huvudfönstret. Återställ urvalsrutor kan du trycka den ljusa knappen ">".
I huvudfönstret vald scriptureverse visas mörkare röd färg.
Genom att trycka på Skriften linje, som inte är markerad markerar du den.
Genom att trycka på Skriften rad som väljs, börjar du spela det (endast om språkljud är påslagen).
Webbplatsen innehåller cookies som lagras i 15 dagar.
Webbplats författare Rimantas Pikšrys
Skriften text och ljud som tas från dessa platser:
https://www.wordproject.org/
http://www.bible.is/
http://www.helding.net/greeklatinaudio/
http://biblija.lt/
http://jesusfellowship.uk/bible/
Den gamla versionen av webbplatsen:
http://sacrascriptura.eu/old1/